Minimax dierendokter

Dierenbescherming

Beste Lezer,

U wilt in aanmerking komen (of komt al in aanmerking) voor het minimax tarief, het tarief voor cliënten met een uitkering, bewindvoering of een andere vorm van laag inkomen. Hieronder staat uitgelegd wat het minimax tarief is en of u hier voor in aanmerking komt.

 

Het minimax tarief is een kortingsmodel op het reguliere tarief.

 

Wat houd het minimaxtarief in?


Al het materiaal, medicatie, personeel maar ook het gebouw en het onderhoud/gebruik moeten hiervan betaald worden. Door efficiënt te werken houden wij de kosten zo laag mogelijk. Hierbij maken wij afspraken met leveranciers en ontvangen wij soms donaties. Door efficiënt de dag in te delen houden wij de afspraken kort, het operatieprogramma wordt zo goed mogelijk ingedeeld door alle dieren in ochtend op één tijdstip te laten brengen, waardoor er een hoop kosten worden bespaard.

Dit betekent wel dat de dieren die voor een operatie komen ’s ochtends opgenomen worden,  en om de beurt worden geopereerd. Hiermee wordt veel tijd bespaard zonder dat de kwaliteit van de diergeneeskunde hiermee negatief wordt beïnvloed. Dit wordt door het minimax tarief dan weer doorberekend naar de klant.
Voor medicatie betekent dit dat wij de goedkoopste varianten die net zo goed werken in huis hebben. Dit betekent dat u voor het “huismerk” voordeliger uit bent als het ‘origineel’

Op voeding kunnen wij, door speciale prijsafspraken met leveranciers, korting geven tussen de 10-15% op de advies-verkoopsprijs. Deze korting verschilt per merk.

 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het minimaxtarief moet u voldoen aan een aantal voorwaarden:

v  Uw uitkering is niet boven de bijstandsgrens.

v  Bij elk bezoek dient u uw uitkeringsspecificatie mee te nemen  als bewijs dat u een uitkering heeft.

v  Wij dienen voor elk bezoek schriftelijk goedkeuring te krijgen van de bewindvoering via de mail

v  Indien de bewindvoering goedkeuring voor onbepaalde tijd geeft sturen wij de rekeningen ook naar hen door totdat wij een tegenbericht krijgen.

v  U dient bij elk bezoek hiervan een bewijs mee nemen.

v  Dieren worden niet gewisseld

Indien u niet in aanmerking komt voor het minimaxtarief komt of u meer inkomsten ontvangt dan tijdens een vorige bezoek behouden wij ons het recht om het minimaxtarief in te trekken. Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor het reguliere tarief.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

 

Met vriendelijke groeten,

Team Minimax Dierendokters